nieuws

Programma: Slot nacompetitie, Excelsior in landelijke districtsbeker

Programma komende week
Programma komende week
In het betaald voetbal zit het erop voor de Overijsselse clubs na de uitschakeling van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. Ook de andere sporten lopen op hun einde, maar er wordt nog wel gespeeld. Hieronder een overzicht.

Nacompetitie amateurvoetbal

In de nacompetitie zijn de meeste beslissingen gevallen, maar enkele belangrijke wedstrijden staan nog op het programma. DETOStaphorst en Rigtersbleek kunnen zich nog plaatsen voor de hoofdklasse. En ook in de lagere klassen kunnen nog enkele ploegen promoveren.

Districtsbeker

Excelsior'31 won de districtsbeker Oost en plaatste zich daarmee voor de kwartfinales van landelijke districtsbeker. Daarin is morgenavond HSV Hoek de tegenstander. Bij winst is Harkemase Boys de tegenstander in de halve finales.

Softbal

De softbalsters van Tex Town Tigers staan in de middenmoot van de Golden League. Komende zaterdag kan de ploeg een stap zetten richting top drie als het thuis speelt tegen Terrasvogels.

Tennis

De tennissers van Salland zijn de eredivisie begonnen met een gelijkspel tegen De Lobbelaer. Deze week komt de ploeg nog drie keer in actie. Leimonias, Naaldwijk en ALTA zijn de tegenstanders.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.