Betaald voetbal

De Oosttribune: "De status van FC Twente is terug en Beelen een van de grootste talenten"

De Oosttribune
De Oosttribune © RTV Oost
Alleen FC Twente en PEC Zwolle kwamen afgelopen weekend in actie, dus die twee clubs waren ook het langst aan de beurt in De Oosttribune. Ook Go Ahead Eagles en Heracles Almelo kwamen nog even aan bod. Bekijk hieronder de uitzending per onderwerp terug.

FC Twente

FC Twente won gisteren overtuigend van FC Utrecht en het viel Tijmen op dat Utrecht zich aanpaste aan de Enschedeërs. "De status is terug, tegenstanders voetballen niet meer in De Veste." "De rust, het combinatievoetbal, het enige dat ontbreekt is dat je met 4-0, 5-0 moet winnen", zegt Jan over de ploeg van trainer Ron Jans. Onder andere middenvelder Mathias Kjølø wordt geroemd.
"De status is terug, tegenstanders gaan niet meer voetballen in de Veste"

PEC Zwolle

Bij PEC ging het wat stroever dan gedacht volgens de mannen, maar gewonnen werd er wel van VVV-Venlo. Thomas Beelen viel daarbij in positieve zin op en ook invaller Apostolos Vellios was belangrijk. Hij gaf twee assists. "Hij heeft een belangrijk aandeel, ondanks dat hij voetballend niet mee kan". zegt Tijmen daarover.
"Vellios belangrijk en Beelen groot talent"

Go Ahead Eagles en Heracles

De duels van Go Ahead Eagles en Heracles Almelo gingen niet door vanwege het winterweer. Toch waren er nog enkele nieuwtjes bij deze clubs. Jay Idzes kan zijn carriere mogelijk vervolgen in Schotland en daarnaast gaat het over de opties op het middenveld van Heracles.
"Idzes kan naar Aberdeen en Hoogma kan erbij op het middenveld van Heracles"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.