nieuws

Go Ahead Eagles zoekt hulp bij het leeghalen van De Adelaarshorst

De Adelaarshorst na de vernieuwbouw
De Adelaarshorst na de vernieuwbouw
Go Ahead Eagles is op zoek naar extra handen voor de voorbereidingen van de verbouwing van stadion De Adelaarshorst. Vandaag en morgen zijn mensen nodig voor het sjouwen van spullen. Het spelershome, de kleedkamers en businesslounge moeten leeggehaald worden.
Go Ahead Eagles gaat beginnen met de uitbreiding van het stadion. De Deventer club moet elke dag benutten om de verbouwing van het stadion klaar te hebben voor de aftrap van de competitie in de Jupiler League, begin augustus.

Club heeft vandaag en morgen vrijwilligers nodig
Voorzitter Edwin Lugt zegt dat Go Ahead Eagles geen moment heeft overwogen om een streep door de vernieuwing van de verouderde hoofdtribune en de Leo Halletribune te zetten. Dit ondanks de degradatie uit de eredivisie, die afgelopen maandag met een nederlaag tegen De Graafschap (0-1) in de nacompetitie een feit werd.

Na de verbouwing kunnen er 10.000 toeschouwers in De Adelaarshorst. Nu biedt het stadion nog plek aan zo'n 8.000 mensen. De club vraagt hulp van vrijwilligers voor vandaag en morgen tussen 08.00 uur en 16.00 uur.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.