Nieuws

Jongen (19) wordt overvallen met pistool tijdens het stofzuigen in tankstation Heino

De politie zoekt deze overvaller in Heino.
De politie zoekt deze overvaller in Heino. © politie/Plaats Delict
Voor een medewerker (19) van een tankstation in Heino eindigde een werkdag in een nachtmerrie. Vlak voordat zijn dienst er opzat, hij ging nog even met de stofzuiger door de shop, stond hij oog in oog met een gewapende overvaller.
Het gebeurde op 12 januari rond 19.45 uur bij een tankstation van Tamoil op industrieterrein Blankenfoort in Heino, niet ver van de N35. De jongen moest al het geld in een stoffen tasje doen. En al die tijd richtte de overvaller het wapen op hem.
De tekst gaat onder de video verder.
De dader rende met de buit weg, sprong op een fiets en ging er vandoor in de richting van de L.J. Costerstraat. Mogelijk is hij langs de Hubo gefietst.
De overvaller was een man met een lichte huidskleur, rond 1 meter 83 lang en rond de 23 jaar, zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff in Plaats Delict. “Hij droeg die avond een donkerblauwe jas. Op de linkermouw van die jas zit een embleem. We vermoeden dat het gaat om een jas van het merk G-star.”
De politie heeft hier een tipformulier voor hen die informatie kunnen geven over de overvaller. Verder roept de politie mensen die camerabeelden uit de buurt hebben en waarop iets verdachts te zien is, op om die beelden ter beschikking te stellen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.