Nieuws

112 Nieuws: Burgernetmelding na overval op winkel in Almelo | Auto vliegt bij Steenwijk tijdens rijden in brand

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van vandaag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.45 uur | Politie op zoek naar overvaller in Almelo

Een nog onbekende man heeft vanmiddag een filiaal van de Hema in Almelo overvallen. Er is een burgernetmelding verstuurd met daarin het signalement van de vermoedelijke overvaller en de oproep om 112 te bellen als er meer informatie bekend was over de overvaller. Een uur later wordt het Burgernetbericht weer ingetrokken met de mededeling dat niet meer uitgekeken hoeft te worden naar het signalement. Er is nog geen verdachte aangehouden meldt de politie.
Politie in Almelo na overval
Politie in Almelo na overval © Alwin Winkel

15.30 uur | Auto vliegt tijdens rijden in brand bij Steenwijk

Een auto is vanmiddag tijdens het rijden op de Ruiterweg tussen Steenwijk en Havelterberg in brand gevlogen. De auto was net van de snelweg A32 af, toen er rook onder de motorkap vandaan kwam. De automobilist heeft meteen de auto in de berm geparkeerd, waarna iemand anders met een brandblusser probeerde om de brand uit te krijgen. Dat lukte niet en ook de brandweer kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De Ruiterweg is een tijdlang afgesloten geweest om de brand te blussen.
Auto vliegt tijdens het rijden in brand bij Steenwijk
Auto vliegt tijdens het rijden in brand bij Steenwijk © Persbureau Noord Oost Nederland

11.30 uur | Auto's botsen in Tubbergen

Aan het einde van de ochtend zijn in Tubbergen twee auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde op de Almeloseweg. Wat er precies is gebeur, is niet bekend. Beide auto's raakten zwaar beschadigd, de inzittenden zijn ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak.
Twee auto's botsen in Tubbergen
Twee auto's botsen in Tubbergen © News United / Clemens Brughuis

01.00 uur | Automobilist mist rotonde in Balkbrug

Een automobilist is vannacht rechtdoor gegaan op een rotonde in Balkbrug. Hoe dit kon gebeuren is niet duidelijk. De auto schoot rechtdoor over de rotonde, ramde aan de andere kant een bord en kwam daar tot stilstand. De bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Auto rechtdoor op rotonde Balkbrug
Auto rechtdoor op rotonde Balkbrug © Persbureau Meter

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.