Nieuws

112 Nieuws: Grote stroomstoring in Kampen en omgeving | Gewonde bij aanrijding in Borne

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van vandaag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.00 uur | Grote stroomstoring in Kampen en omgeving

In Kampen en omgeving zitten honderden huishoudens zonder stroom. Door een nog onbekende oorzaak ontstond een stroomstoring, Enexis werkt aan een oplossing. Rond 19.00 uur was de storing verholpen.
Ook in onder meer Wilsum en Zalk zijn huishoudens getroffen door de storing.
Boodschappen doen in het donker door stroomstoring
Boodschappen doen in het donker door stroomstoring © Persbureau Noord Oost Nederland

10.00 uur | Aanrijding met scootmobiel in Borne

Bij een ongeluk op de Parallelweg in Borne is een bestuurder van een scootmobiel gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op een rotonde, waar de scootmobiel op een auto botste. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De auto raakte aan de voorkant beschadigd, maar de bestuurder kon wel verder rijden.
Aanrijding met scootmobiel in Borne
Aanrijding met scootmobiel in Borne © News United / Jan Willem Klein Horstman

04.00 uur | Bedrijfsbus in brand in Enschede

Een bedrijfsbus is vannacht zwaar beschadigd geraakt bij een brand. Dat gebeurde aan de Floraparkstraat in Enschede. De politie was als eerste aanwezig en probeerde de brand te blussen, waarna de brandweer het overnam. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, mogelijk is er sprake van brandstichting.
Bedrijfsbus in brand in Enschede
Bedrijfsbus in brand in Enschede © News United / Dennis Bakker

02.00 uur | Steekincident in centrum Enschede

De politie heeft een 36-jarige man aangehouden voor een steekincident afgelopen nacht in het centrum van Enschede. Een 52-jarige man uit Enschede raakte daarbij gewond.
Aan de Noorderhagen kregen twee mannen ruzie, waarbij de een de ander van de fiets trok. Tijdens de vechtpartij zou er gestoken zijn. De politie rukte met meerdere wagens uit om de kemphanen uit elkaar te halen.
Politie in centrum Enschede
Politie in centrum Enschede © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.