Nieuws

Dode gevonden op straat in Deventer, volgens politie natuurlijke oorzaak

Politie doet onderzoek naar dode op straat
Politie doet onderzoek naar dode op straat © PNN
Op het Vlier in Deventer is vanmorgen om half acht een dode aangetroffen. De overleden persoon lag in het gras op de openbare weg. De politie heeft na uitgebreid onderzoek vastgesteld dat er sprake is van een natuurlijke doodsoorzaak.
De politie wil in verband met de privacywetgeving niets zeggen over de identiteit van de overleden persoon, die inmiddels van straat is weggehaald.
De forensisch arts heeft de oorzaak van overlijden halverwege de ochtend vastgesteld. Voor het zover was, hield de politie rekening met een ongeval of mogelijk zelfs een misdrijf. Het onderzoek in de omgeving, die was afgezet met linten, was er ook op gericht beide zaken uit te sluiten. In een buurtonderzoek zijn onder meer bewoners van een woonflat bevraagd of zij wat hadden gezien of gehoord. Ook werd een drone ingezet die de omgeving vanuit de lucht afzocht.
Overleden persoon ligt in het gras bij woonflat aan de Nettelhorst
Overleden persoon ligt in het gras bij woonflat aan de Nettelhorst © Emiel Houben/RTV Oost
Binnen het afgezette gebied lag ook een scooter op z'n kant. De politie stelde vast dat er geen verband is met de dode persoon die iets verderop in het gras lag.
Politie bezig met onderzoek naar dode op straat in Deventer

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.