Betaald voetbal

De Oosttribune: "Snap wel dat Feyenoord zich bestolen voelt bij FC Twente"

Het optreden van arbiter Lindhout bij FC Twente - Feyenoord heeft veel stof doen opwaaien
Het optreden van arbiter Lindhout bij FC Twente - Feyenoord heeft veel stof doen opwaaien © ANP
De topper tussen FC Twente en Feyenoord, geen stuntje voor Go Ahead Eagles bij PSV, drukke dagen voor PEC Zwolle en een wanvertoning van Heracles Almelo. Kortom, aan gespreksstof geen gebrek in De Oosttribune.

FC Twente

Na negentig meeslepende minuten stond er zondagmiddag een 1-1 eindstand op het scorebord in De Grolsch Veste. Na afloop ging het echter amper over de prachtige strijd tussen FC Twente en Feyenoord. De door arbiter Allard Lindhout niet geconstateerde handsbal van Twente-captain Robin Pröpper voerde de boventoon.
Lindhout faalt in kraker: "Snap wel dat Feyenoord zich bestolen voelt bij FC Twente"

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles ging zaterdagmiddag met 2-0 onderuit bij PSV. Voor de ploeg van trainer René Hake betekende het de tweede nederlaag op rij na het midweekse verlies tegen AZ. In het Philips Stadion had het gewijzigde Go Ahead Eagles op enkele spaarzame oplevingen na weinig in te brengen. "Lidberg zou ik tegen PSV altijd opstellen."
"Isac Lidberg zou ik tegen een ploeg als PSV altijd opstellen"

PEC Zwolle

PEC Zwolle won vrijdag met 4-1 van TOP Oss en mag vanavond alweer aan de bak. In Kerkrade is Roda JC de tegenstander. In de provinciehoofdstad ging het de afgelopen week echter vooral over Thomas van den Belt. De sterkhouder van PEC Zwolle staat op het verlanglijstje van Feyenoord. "Moet je nou drie miljoen neertellen voor Van den Belt?"
Van den Belt op Feyenoord-lijstje: "Moet je drie miljoen voor hem neertellen?"

Heracles Almelo

De uitglijder van de week komt op naam van Heracles Almelo. Op bezoek bij FC Eindhoven wist de ploeg van John Lammers niet te winnen, terwijl er meer dan twintig minuten tegen een negental werd gespeeld. Heracles ging met 1-0 onderuit in het Jan Louwers Stadion. Wat vooral opvalt is dat de voorheen zo bewierookte voorhoede een stuk minder rendeert. "Laursen is zelfs in de zomer nog onderkoeld."
Heracles-aanvaller Laursen hopeloos uit vorm: "Hij is zelfs in de zomer nog onderkoeld"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.