Voetbalsters FC Twente kloppen ook PSV en behouden maximale score

FC Twente Vrouwen wint ook van PSV
FC Twente Vrouwen wint ook van PSV © Orange Pictures
Er staat geen maat op de voetbalsters van FC Twente. De formatie van trainer Joran Pot verspeelde dit eredivisieseizoen nog geen punt en ook PSV kon de Enschedese koploper dinsdagavond geen halt toeroepen.
In Eindhoven boekte Twente een eenvoudige 3-0 overwinning en zo werd ook de twaalfde wedstrijd van deze jaargang in winst omgezet.

Dhont en Kalma

In de eerste helft zette Elena Dhont de bezoekers op het juiste spoor door al vroeg de 0-1 binnen te schieten. Twente kwam nauwelijks in de problemen in Noord-Brabant en, wie anders dan, Fenna Kalma besliste na rust de wedstrijd.
De geslepen spits verdubbelde de marge (0-2) vanuit de counter en in de slotminuut maakte Kalma haar 21ste van het seizoen voor Twente.