nieuws

Dronken man en vrouw in Almelo opgepakt na uitschelden van politieagenten

Twee mensen aangehouden voor openbaar dronkenschap
Twee mensen aangehouden voor openbaar dronkenschap
Een 20-jarige man uit Almelo is zondagnacht opgepakt omdat hij agenten meerdere malen beledigde en uitschold. De man kwam naar de agenten toe omdat hij zijn ongenoegen wilde uiten over iets wat in het verleden was voorgevallen.
De agenten hebben naar het verhaal van de man geluisterd, maar toen de man steeds hetzelfde verhaal bleef vertellen besloten de agenten door te lopen. Daarop schold de man, die onder invloed was, de agenten meerdere keren uit.
De agenten hielden de man aan en brachten hem naar het Arrestantencomplex in Borne. Daar heeft de man zijn roes uitgeslapen. De man kreeg een boete van 350 euro.

Dronken vrouw opgepakt

De nacht ervoor werd een 18-jarige vrouw uit Almelo opgepakt voor openbaar dronkenschap. De vrouw gedroeg zich vervelend op het Catharina Amaliaplein. Agenten vroegen de vrouw meerdere malen het plein te verlaten omdat mensen last van haar gedrag hadden. Uiteindelijk werd ze door kennissen meegenomen.
Even later zagen de agenten dat de vrouw voor een café aan de Schuttenstraat zat. Toen de agenten langsliepen beledigde ze de agenten. Daarop hielden de agenten de vrouw aan. Ze heeft een bekeuring voor openbaar dronkenschap gekregen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.