Sport

De Oosttribune op zondag: HSC'21, Excelsior'31 en Overijssels handbalaffiche Kwiek-DSVD

Kwiek-speelster Lisa Bosch
Kwiek-speelster Lisa Bosch © Orange Pictures
Komend weekend staan amateurvoetbal uit de Derde Divisie en tophandbal centraal in de zondaguitgave van De Oosttribune op TV Oost. Met ruim aandacht voor de Overijsselse handbalclash in de eredivisie tussen Kwiek en DSVD.
In sporthal Tijenraan in Raalte kruisen Kwiek en DSVD zaterdagavond de degens. De bezoekers uit Deurningen vinden zichzelf terug op de negende plek op de ranglijst, vier plekken lager dan Kwiek. Eerder dit seizoen wist Kwiek de eerste ontmoeting tussen beide Overijsselse clubs in winst om te zetten.

HSC'21

HSC'21 is het nieuwe jaar In de Derde Divisie zondag keurig van start gegaan met twee opeenvolgende overwinningen. Op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen wacht komende zondag de wedstrijd tegen Dongen, dat voorlaatste staat.

Excelsior'31

Grote vraag in Rijssen is of Excelsior'31 zich dit seizoen In de Derde Divisie zaterdag nog kan oprichten. De formatie van trainer Jurjan Wouda is al maanden hekkensluiter en ging in de eerste twee duels van 2023 ook onderuit. In de jacht op handhaving komt HSV Hoek komende zaterdag op bezoek op De Koerbelt.

TV Oost

Bovengenoemde samenvattingen zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.