Nieuws

FC Twente vreest verkeersproblemen rond duel tegen Ajax vanwege staking streekvervoer

De Grolsch Veste (stadion FC Twente) in Enschede
De Grolsch Veste (stadion FC Twente) in Enschede © RTV Oost / Rogier van den Berg
FC Twente vreest komende donderdag voor de voetbalwedstrijd tegen Ajax "grote verkeersproblemen" rond stadion de Grolsch Veste in Enschede. Vanwege de aangekondigde staking in het streekvervoer rijden er de hele week geen treinen en bussen.
Een aanzienlijk deel van de supporters van FC Twente reist gewoonlijk met het openbaar vervoer naar het stadion. De trein stopt op de halte Kennispark Enschede pal voor de deur van de Grolsch Veste. Deze groep fans zal op zoek moeten naar alternatief vervoer.
Algemeen directeur Paul van der Kraan adviseert de bezoekers van de Grolsch Veste dan ook op zoek te gaan naar ander vervoer en rekening te houden met een lange reistijd, ook vanwege het vroege aanvangstijdstip van de wedstrijd in combinatie met de avondspits.
Als veel supporters nu met de auto komen ontstaan er in de omgeving van het stadion niet alleen lange files, maar ook parkeerproblemen.

Uitverkocht

Het duel tussen FC Twente en Ajax begint om 18.45 uur. Inzet is een plek in de kwartfinales van het toernooi om de KNVB-beker. De Grolsch Veste is volledig uitverkocht voor de wedstrijd tussen de huidige nummers 4 (Ajax) en 5 (FC Twente) van de Eredivisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.