nieuws

21 aanhoudingen na maandenlang onderzoek naar drugshandel in Zwolle

Politie
Politie
Een onderzoek naar drugshandel in Zwolle heeft de afgelopen maanden tot 21 aanhoudingen geleid. Daarnaast werden harddrugs, tienduizenden euro's, scooters, auto's, telefoons en andere spullen in beslag genomen. Dat heeft de politie vandaag naar buiten gebracht.
Zes van de aangehouden mannen worden verdacht van drugshandel. Zij komen uit Zwolle en Hattem. De vijftien anderen zijn opgepakt, omdat ze harddrugs in hun bezit hadden.

Grote actie in Zwolle-Zuid op 14 april

Op 14 april hield de politie een grote actie in Zwolle-Zuid. Een auto en woningen aan de Van Hallware, Van Maanenware en Tichelmeesterlaan werden doorzocht. Vier mannen werden opgepakt, drie van hen zitten nog altijd vast. Het gaat om mannen van 20 en 21 jaar oud. De politie vond tijdens de doorzoekingen een vuurwapen, nepwapens en apparatuur voor een hennepkwekerij.
In de loop van het onderzoek hield de politie verder nog vijftien verdachten aan voor het in bezit hebben van harddrugs. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie bekijkt nog hoe hun zaak wordt afgehandeld.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.