Betaald voetbal

De Oosttribune: "Met Zerrouki hoef je geen medelijden te hebben"

Ramiz Zerrouki zag opnieuw een transfer naar Feyenoord afketsen
Ramiz Zerrouki zag opnieuw een transfer naar Feyenoord afketsen © ANP
De transfermarkt zit weer voor een aantal maanden op slot. FC Twente, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en Heracles Almelo weten waar ze aan toe zijn. De clubs moeten het doen met de selectie die er nu staat. Vooral in Enschede en Zwolle lijkt men opgelucht adem te halen. De Rotterdamse kapers lagen op de kust voor sterkhouders Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt. Zonder succes: de middenvelders blijven bij Twente en PEC.

FC Twente

Door de alles-of-niets-poging van Feyenoord om Ramiz Zerrouki alsnog los te weken bij FC Twente werd het dinsdag toch vrij onverwacht nog een bewogen dag op de burelen van De Grolsch Veste. Nu de rust is wedergekeerd kan de blik in Enschede op de opponent van komende zondag: het noodlijdende FC Groningen. "Als tegenstander is dat heel vervelend. Je weet niet wat er gaat gebeuren."
"Met Zerrouki hoef je geen medelijden te hebben"

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is door drie nederlagen op een rij gezakt naar de twaalfde plaats met nog vier punten voorsprong op FC Emmen, dat zestiende staat. Trainer René Hake maakt zich echter nog geen zorgen. De nuchtere oefenmeester kent het klappen van de zweep. "Maar het uitvallen van Edvardsen is de grootste nederlaag voor Go Ahead Eagles."
"Het uitvallen van Edvardsen is de grootste nederlaag voor Go Ahead Eagles"

PEC Zwolle

PEC Zwolle is de trotse koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Promotie naar de Eredivisie lijkt het elftal van trainer Dick Schreuder haast niet meer mis te kunnen lopen. Zeker nu duidelijk is dat Thomas van den Belt niet naar Feyenoord vertrekt. Wel kwam er deze week opvallend nieuws uit de provinciehoofdstad. Zo zou Schreuder op gesprek zijn geweest bij FC Utrecht en is de oefenmeester óók gesignaleerd bij NEC.
"Dick Schreuder is ook gesignaleerd bij FC Utrecht en NEC"

Heracles Almelo

Heracles Almelo kent een beroerde start van 2023. De ploeg van John Lammers wist nog niet te winnen. Voor de trainer de reden om zijn elftal vanavond op de schop te gooien. Lammers kiest er tegen Jong FC Utrecht voor om routiniers Marko Vejinovic en Samuel Armenteros op de bank zetten. "Dat is een moedig besluit."
Heracles-trainer Lammers gooit elftal op de schop: "Moedig besluit"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.