Nieuws

112 nieuws: Auto slaat over de kop | Fietser gewond in Vriezenveen

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van deze zaterdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.15 uur | Getuigenoproep steekincident Zwolle

De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident, gisteravond in Zwolle. Daarbij raakte een 20-jarige man uit Wezep gewond.
Er werd een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden, maar een tweede verdachte is nog niet opgepakt.

15.05 uur | Auto op N34 slaat over de kop

Op de N34 bij Hardenberg is vanmiddag een auto over de kop geslagen. De auto - die in de richting van Coevorden reed - kwam op de verkeerde weghelft terecht. Vervolgens reed hij de berm in en sloeg hij over de kop, weer terug de weg op.
De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer wordt via de af en oprit langs het ongeval gestuurd.
Auto slaat op de kop
Auto slaat op de kop © Gert Stegeman

14.55 uur | Fietser gewond in Vriezenveen

Bij een botsing tussen een auto en een fietser in Vriezenveen, is de fietser gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Nieuwe Daarlerveenseweg.
Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.
Gewonde bij ongeluk in Vriezenveen
Gewonde bij ongeluk in Vriezenveen © News United / Kevin Gerrits

11.10 uur | Nog geen aanhoudingen na brand voormalig ziekenhuis

Na een brand in een voormalig ziekenhuis in Deventer, is nog niemand aangehouden, meldt de politie. Er werd vannacht een burgernetmelding verstuurd, omdat er rekening werd gehouden met brandstichting.
De politie zegt vandaag nog wel camerabeelden te checken om te onderzoeken of er getuigen zijn van de brand.

11.00 uur | Politie zoekt tweede verdachte steekincident Zwolle

De politie zoekt naar een tweede verachte, in verband met een steekincident gisteravond in Zwolle. Daarbij raakte een 20-jarige man uit Wezep gewond.
Het steekincident was bij een tankstation aan de Philosofenallee. "Het slachtoffer en zijn vriendin gaven aan dat ze door twee jongemannen zijn belaagd en dat ze in gevecht kwamen. Een getuige heeft de vier personen, die met elkaar in worsteling waren, uit elkaar gehaald", zegt de politie.
Na het steekincident hield de politie een 19-jarige man uit Zwolle aan, naar een tweede verdachte wordt nog gezocht.
Met een speurhond zocht de politie vannacht naar sporen
Met een speurhond zocht de politie vannacht naar sporen © News United

10.35 uur | Dronken man sticht brand in cel Hardenberg

Een dronken man heeft vanmorgen in een cel op het politiebureau in Hardenberg brand gesticht. Even daarvoor werd hij op straat aangehouden, omdat hij in beschonken toestand op een brommer reed.
In de cel stichtte hij brand. Vermoedelijk had hij een aansteker in z'n onderbroek zitten.

10.00 uur | Brand in voormalig ziekenhuis Deventer

In een voormalig ziekenhuis in Deventer is vannacht brand geweest. Iets voor middernacht kwam de melding binnen van de brand in het gebouw aan de Louis Pasteurstraat, maar de brandweer had moeite om het vuur te vinden. Na een half uur werd rook ontdekt in een deel van het pand.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.