Amateurvoetbal

Ruime zeges voor HSC'21 en Rohda Raalte, Heino weet niet te stunten

Sjoerd Overgoor was vanmiddag met een goal belangrijk voor HSC'21
Sjoerd Overgoor was vanmiddag met een goal belangrijk voor HSC'21 © Orange Pictures
HSC'21 heeft de goede vorm van de laatste weken doorgezet met een overwinning op Dongen. Ook Rohda Raalte kende een uitstekende middag, terwijl competitiegenoot Heino in de hoek zit waar de klappen vallen.
HSC'21 heeft tot dusver een nagenoeg perfecte jaarstart. In eigen huis zegevierde de subtopper van de Derde Divisie ruim over laagvlieger Dongen. Het werd 4-1 dankzij treffers van Sjoerd Overgoor, Wessel Witbreuk en twee van Zeki Erkilinç. Het doelpunt dat de club uit Haaksbergen om de oren kreeg, was er eentje voor de statistieken.

Vierde Divisie

Rohda Raalte mag nog altijd blijven dromen van de titel in de Vierde Divisie. Op Sportpark Tijenraan had de ploeg van trainer Laurens Knippenborg geen enkele moeite met degradatiekandidaat Velsen. Max Koelen zette Rohda met de 1-0 vlak voor de rust op het juiste spoor. Na de theepauze zorgden Damon van Hoften, Kevin Peppels en Mart Lugtenberg voor de verdere uitloop: 4-0.
In diezelfde competitie zakt Heino steeds verder weg in het degradatiemoeras. Een stuntje zat er vanmiddag niet in tegen titelkandidaat Purmersteijn. In Noord-Holland ging Heino met 2-1 onderuit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.