Amateurvoetbal

Uitslagen zondagvoetbal: Bon Boys morst dure punten, Delden haalt uit tegen hekkensluiter

Archieffoto Bon Boys
Archieffoto Bon Boys © Orange Pictures
De eerste voetbalweek van februari is aangebroken en dat betekent dat nu écht voor alle ploegen de winterstop voorbij is. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.
In de 1e klasse E Noord hebben titelkandidaten TVC'28 en NEO geen fout gemaakt in de strijd om het kampioenschap. De koploper uit Tubbergen zegevierde nipt bij GRC Groningen: 0-1. Het Bornse NEO boekte op haar beurt een zakelijke 0-2 zege op bezoek bij Roden.
Een niveautje lager is de spanning eveneens om te snijden. Wat heet, het gat tussen de nummers één tot en met zes is slechts vijf punten. Lijstaanvoerder ATC'65 zegevierde met 3-0 over Reutum. Naaste belager Bon Boys beleefde een zure middag tegen Witkampers: dubbel blank op Sportpark De Greune.
De topper tussen Diepenveen en Markelo in de 3e klasse D is een prooi geworden voor eerstgenoemde. Het werd 4-2, waardoor Diepenveen de derde plek van Markelo overneemt. Daarboven staat Wijhe'92, dat met 2-0 wist te winnen van Robur et Velocitas en daardoor koploper Groen Wit'62 in de nek blijft hijgen.
Delden tegen Neede: de nummer één van de 4e klasse B tegen de hekkensluiter. Delden, dat dit seizoen als enige Overijsselse club in het zondagvoetbal nog niet verloor, lijkt de titel bijna niet meer mis te kunnen lopen. Zeker niet na de 7-2 zege van vanmiddag tegen Neede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.