nieuws

"Laat Blatter een voorbeeld zijn voor Schreuder"

"Wat Sepp Blatter kan, kan Alfred Schreuder ook"
"Wat Sepp Blatter kan, kan Alfred Schreuder ook"
Het onverwachte vertrek van FIFA-voorzitter Sepp Blatter gisteren inspireert een hoop mensen met een rood FC Twente-hart. Fans van de Enschedese club vinden namelijk dat trainer Alfred Schreuder het voorbeeld van Blatter zou moeten volgen.
De supporters zijn teleurgesteld in de beslissing van de Twentse club om door te gaan met Schreuder. Ze vinden het voetbal niet aantrekkelijk genoeg en denken dat dit niet zal veranderen onder de leiding van de trainer uit Barneveld.
Nu FIFA-voorzitter Sepp Blatter, wiens herverkiezing vorige week tot grote commotie leidde in de voetbalwereld, gisteren bekendmaakte toch af te treden, vinden veel FC Twente-fans dat Schreuder hetzelfde zou moeten doen.
Supporter Raph Schouten schreef zelfs een satirisch artikel over een mogelijke transfer van Blatter naar FC Twente.
Of de wens van de Twente-fans uitkomt, is de vraag. Volgens de clubleiding van FC Twente was het 'altijd de intentie om met Alfred Schreuder door te gaan.' Voorzitter Aldo van der Laan wil dan ook niet meer te veel terugkijken: "We hebben een stevige evaluatie gehad en we hebben er vertrouwen in dat de situatie zal veranderen."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.