nieuws

3500 kaarten familiedag RTV Oost binnen vijf minuten de deur uit

Je kon er bijna niet tegen knipogen, zo hard gingen de kaarten voor de familiedag van RTV Oost de deur uit. Alle 3500 kaarten waren in vier en een halve minuut digitaal uitgegeven. Vorig jaar duurde dat nog een uur.
Het uitgeven van de kaarten ging zelfs zo snel dat het systeem van Ticketservice 200 kaarten te veel heeft uitgegeven. Geen zorgen echter, want die kaarten blijven gewoon geldig.
Kijkers en luisteraars van RTV Oost konden de kaarten gratis aanvragen. Per gezin waren vier toegangskaarten beschikbaar.
Er zullen 14 juni diverse artiesten komen optreden. Ancora is de eerste naam, die vanmorgen bekend is gemaakt.

Weddenschap

RTV Oost-directeur Marcel Oude Wesselink gaf om 10.30 uur het startschot voor de kaartuitgifte op Radio Oost. Presentator Bert van Losser ging met hem nog een weddenschap aan. Zouden alle kaarten binnen 50 minuten uitgegeven worden? Bert dacht van wel en hij kreeg dus gelijk. Marcel moet nu als tegenprestatie een uur lang Radio Oost presenteren. Geen vervelende klus uiteraard.

Marktplaats

Overigens zijn binnen een uur na uitgifte de eerste kaarten voor deze gratis dag al te koop aangeboden op Marktplaats. RTV Oost adviseert mensen hier geen gebruik van te maken. Van zaterdag 6 t/m vrijdag 12 juni zijn op Radio Oost nog in diverse radiospelletjes en via de Facebookpagina de allerlaatste kaarten te winnen. Blijf ons dus volgen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.