nieuws

Info

Zaterdag 13 juni is de 15e editie van de Scania Zwolse Halve Marathon. TV Oost verzorgt vanaf 19.15 uur een live-uitzending vanuit Zwolle met een uitgebreid verslag van 4 mijlen loop, de wedstrijdlopers en de recreatieve lopers.
De Zwolse Halve Marathon staat bekend als het gezelligste hardloopfestival van Nederland. Het deelnemersveld is enorm breed en de hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters. Langs het parcours spelen fanfares, bands en DJ´s. Op de Grote Markt is het onthaal grandioos.
Behalve de wedstrijd staan in de live-uitzending van TV Oost de unieke sfeer bij de Zwolse Halve Marathon en de beleving van deelnemers en publiek centraal. Te zien zijn onder meer de binnenkomst van de wedstrijdlopers en recreanten en sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt.
Meepraten of reageren tijdens de tv-uitzending? Stuur een tweet met #tvoost en je bericht verschijnt in beeld.
Mogelijk vinden op 13 juni 2015 helikoptervluchten plaats voor het vervaardigen van filmbeelden van de Halve Marathon Zwolle ten behoeve van rechtstreekse verslaglegging door RTV Oost. Het kan dan ook zo zijn dat u de betreffende helikopter, een Aerospatiale AS355, wat lager ziet vliegen dan u gebruikelijk gewend bent. Dit kan plaatsvinden tussen 19:30 en 21:30 op 8 juni 2013. Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met Heli Holland, info@heliholland.nl of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.