Nieuws

Grote zoektocht in bossen naar vermiste Bennie (63) uit Zwolle blijft zonder resultaat

De start van de zoektocht
De start van de zoektocht © Politie Overijssel
Verschillende bossen in Zwolle-Noord zijn vandaag uitgekamd, in de zoektocht naar de vermiste Bennie Dijkslag uit Zwolle. Hij is sinds augustus vorig jaar vermist.
Bij de zoekactie kreeg de politie hulp van het Veteranen Search Team. De nu 63-jarige Dijkslag is sinds 29 augustus 2022 vermist. Hij is voor het laatst gezien in Berkum, een wijk in Zwolle. Het is onbekend waar hij naartoe is gegaan.
De zoektocht in de bossen ten noorden van Zwolle Noord nam uren in beslag, maar leverde niet het gewenste resultaat. "Helaas hebben we niemand aangetroffen", meldde politiewoordvoerder Sven Strijbosch aan het eind van de middag. De zoektocht in het doelgebied was zeer grondig. "Dus we kunnen uitsluiten dat Bennie hier is in de omgeving waar hij het laatst is gezien."
Grote zoektocht in bossen naar vermiste Bennie (63) uit Zwolle
De politie sluit niet uit dat er in de toekomt nieuwe zoektochten zullen plaats vinden naar Bennie op andere plekken. Destijds droeg hij een blauwe spijkerbroek en een geblokte blouse met daarop afbeeldingen van Harley Davidson motoren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.