nieuws

Illegale haringparty in Vriezenveen levert 40.000 euro op voor het goede doel

Haringparty
Haringparty
De vijfde editie van de Illegale Haringparty, georganiseerd door Marquette Detachering en Event Coffee in Vriezenveen, heeft gisteren 40.000 euro opgebracht. Dat is een record voor het eerste vaatje haring van dit jaarlijkse evenement.
Het vaatje haring staat op naam van algemeen directeur Dasselaar van Dasko Koel- en Vriestransporten. De vijfde illegale haringparty werd bijgewoond door ruim 300 Twentse ondernemers. Over de kwaliteit van de haring hoefde volgens het gezelschap niet gediscussieerd te worden. Die was namelijk uitstekend.
Naast het eerste vaatje haring, kon er ook worden geboden op onder andere een dag meerijden in de Riwald Dakar Truck, een professionele bedrijfsfilm van Studio MAD en een vierdaagse wijnreis door Oostenrijk.

Goede doelen

De opbrengst wordt geschonken aan goede doelen, nader te bepalen door Stichting Mensen voor Mensen. Dat is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.