Overig

Overijssel voor Turkije & Syrië: geef jouw actie door aan RTV Oost

Overijssel komt in actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije & Syrië
Overijssel komt in actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije & Syrië © Giro 555
RTV Oost doet volgende week woensdag mee met de landelijke actiedag om geld in te zamelen voor slachtoffers van de door aardbevingen getroffen gebieden in Turkije en Syrië. Op Radio Oost besteden we van 06:00 tot 17:00 uur aandacht aan de acties in Overijssel. Op TV Oost kun je ’s avonds elk uur vanaf 17:00 uur de speciale uitzending ‘Overijssel voor Turkije & Syrië’ zien.
Op veel plekken in Overijssel zijn hulpacties gestart. De verslaggevers van RTV Oost doen de hele dag op radio- en televisie live verslag vanaf inzamelpunten en bij opvallende initiatieven. Ook online wordt aandacht besteed aan lopende acties voor Giro 555.

Actie

Wil jij graag aandacht voor jouw actie om nog meer geld op te kunnen halen, of heb je hulp nodig bij het opzetten van een project? Misschien heb je input voor een veiling voor Giro555? Mail dan naar oostinactie@rtvoost.nl of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 - 4567 1 33 1.

Tienduizenden slachtoffers

Ondertussen loopt het dodental in Turkije en Syrië op. Naar schatting zijn er tienduizenden slachtoffers te betreuren. Ook inwoners van onze provincie behoren tot de getroffenen.
Op Radio Oost kun je van 06.00 tot 17.00 uur alle acties volgen. Meekijken kan op TV Oost. Om 17.00 uur zie je op TV Oost de speciale uitzending “Overijssel voor Turkije & Syrië’. Deze uitzending wordt elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.