Betaald voetbal

Deventenaar Luca Everink vanaf de zomer aan de slag bij Go Ahead Eagles

Luca Everink
Luca Everink © Go Ahead Eagles
Verdediger Luca Everink heeft een nieuwe club. Het contract van de rechtsback werd vorige maand ontbonden bij FC Twente en vanaf de zomer gaat hij aan de slag bij Go Ahead Eagles uit zijn geboortestad Deventer.
Everink zag zijn uitzicht op speelminuten verdwijnen toen Twente Alfons Sampsted aantrok. Hij moest de strijd aan met Joshua Brenet voor de rechtsachterpositie en daardoor werd Everink daar de derde optie. Everink tekende in Deventer een contract voor drie jaar.

Liefde voor Go Ahead Eagles

"Heel bijzonder dat ik straks voor familie en vrienden mag spelen in De Adelaarshorst. Stiekem heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden hoe mooi het zou zijn om ooit voor de club uit mijn geboortestad te mogen spelen, maar eerst wilde ik proberen om bij FC Twente te slagen. Ik heb echter altijd een bepaalde liefde voor Go Ahead Eagles gehad. Mooi stadion, mooie sfeer. Ik heb er in het verleden regelmatig gezeten en spectaculaire wedstrijden gezien."

Zondag

Zondag staan Go Ahead en Twente tegenover elkaar in Deventer. "Leuk om de jongens met wie ik de afgelopen jaren bij FC Twente heb samengespeeld zondag in De Adelaarshorst te zien voetballen. Ik ben heel nieuwsgierig naar die wedstrijd, want het uitduel bij Go Ahead Eagles is voor FC Twente altijd één van de moeilijkste wedstrijden om te spelen. Ik kijk er naar uit!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.