nieuws

Artiesten RTV Oost Familiedag bekend

RTV Oost Familiedag
RTV Oost Familiedag
RTV Oost houdt op zondag 14 juni a.s. voor het vierde achtereenvolgende jaar een speciale Familiedag voor al haar kijkers en luisteraars, in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Vorige week konden de gratis kaarten besteld worden. En dat werd massaal gedaan. Alle 3500 beschikbare kaarten waren in een paar minuten vergeven.
Wie geen kaartje heeft weten te bemachtigen kan tot en met vrijdag 12 juni nog een poging wagen in de diverse radioprogramma’s en via de Facebook-pagina van RTV Oost. In verschillende quizjes zullen dan de allerlaatste kaarten te winnen zijn.

Leuke activiteiten

Behalve genieten van de attracties die het park biedt, kunnen gezinnen meedoen aan leuke spellen zoals spijkerslaan, zaklopen en touwtrekken. De scores worden bijgehouden en er zijn leuke prijzen te winnen. En natuurlijk is er voor elk kind een toffe RTV Oost pet en een kleurplaat.

Artiesten

Naast de bekende gezichten en stemmen van RTV Oost die op 14 juni assisteren in het park, kan er ook genoten worden van optredens tijdens een live-uitzending van de Sterrenparade op het grote terras van de Waarbeek. Presentatie daarvan is in handen van Edwin van Hoevelaak. De artiesten die meedoen zijn Ancora, Helemaal Hollands, Marga Bult, Dennie Christiaan, Ronnie Ruysdael, Koos Alberts, Shanelle de Lannoy en Sieneke.
De RTV Oost Familiedag is zondag 14 juni vanaf 10:00 uur live te zien op TV Oost. Ook Radio Oost besteedt dan regelmatig aandacht aan de gebeurtenissen in het park. Alle informatie over de RTV Oost Familiedag is te vinden op www.rtvoost.nl/waarbeek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.