nieuws

Deventenaar aangehouden na mishandeling in Nunspeet

Politie houdt na tips Deventenaar aan voor mishandeling in Nunspeet
Politie houdt na tips Deventenaar aan voor mishandeling in Nunspeet
De politie heeft vanmorgen in Nunspeet een 22-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou in april een 45-jarige man uit Nunspeet in een supermarkt aan de Industrieweg in Nunspeet tegen het hoofd hebben geslagen.
Het incident had plaats op woensdagavond 22 april. Een 45-jarige man uit Nunspeet stond bij de servicebalie van de supermarkt om twee doosjes sigaren te kopen. Vlakbij hem stond een man die behoorlijk ongeduldig deed. Daar zei de 45-jarige man iets van waarna een confrontatie volgde tussen beide twee mannen.
De Nunspeter man werd meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. Door de klappen kwam het slachtoffer te vallen. De man is opgevangen door medewerkers van de supermarkt, terwijl de dader er vandoor ging.
Een getuige bleek het voorval te hebben gefilmd met zijn mobiele telefoon en droeg de beelden over aan de politie. De politie toonde deze beelden bij Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland. Dankzij tips na de uitzending werd de identiteit van de man bekend en is hij aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.