Nieuws

112 Nieuws: Motorrijder naar ziekenhuis na ongeval in Enschede

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van deze donderdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

19.00 uur | Motorrijder gewond

Een motorrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in Enschede. Het ongeval gebeurde op de Usselerrondweg, waar de motorrijder tegen een auto botste ter hoogte van de Josink Esweg.
De Afinkstraat en de Usselererrondweg zijn afgesloten voor het verkeer. De politie leidt het verkeer om.
Het ongeval gebeurde op de Usselerrondweg
Het ongeval gebeurde op de Usselerrondweg © News United / Dennis Bakker

16.00 uur | Gewonde bejaarde Ootmarsum is ongeval

De politie blijft erbij dat de verwondingen die een 75-jarige man uit Ootmarsum maandagavond opliep het gevolg zijn van een ongeval. De man bejaarde man zou zijn uitgegleden over iets dat 'bij één of meerdere brievenbussen naar binnen is gegooid', waarna hij uren bewusteloos achter zijn voordeur heeft gelegen.
De politie heeft de zaak onderzocht en met getuigen gesproken. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn camerabeelden bekeken. 'Het heeft geen concrete aanknopingspunten opgeleverd.'
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © RTV Oost

9.30 uur | Gewonde bij aanrijding met drie auto's in Reutum

Op de Jan van Arkelweg in Reutum (N343) is vanochtend een persoon gewond geraakt bij een aanrijding. Hierbij waren drie auto's betrokken. Een van de voertuigen belandde in de berm. De weg is afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. De voertuigen worden door een berger weggesleept. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
Gewonde bij aanrijding met drie auto's in Reutum
Gewonde bij aanrijding met drie auto's in Reutum © News United / Clemens Brughuis

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.