nieuws

Geblesseerde Siri Worm kan het Wilhelmus niet aanhoren

Een aantal weken geleden raakte ze zwaar geblesseerd aan haar knie en daarmee viel de droom van FC Twente-speelster Siri Worm om op het WK te schitteren in duigen. Toch pakt ze de draad weer op.
Gisteren was ze één van de hoofdgasten op het Oranjedroom-slaapfeest in het stadion van Sparta Rotterdam, waar fans haar konden ontmoeten om daarna de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen China te bekijken.
"Ik vind het leuk dat ik op zo'n manier toch nog betrokken ben bij het team en dat ik ze zo kan promoten. Omdat ik precies weet hoe de meiden zich voelen, kan ik op deze manier mijn bijdrage toch nog leveren", aldus de international.

Andere zender tijdens Wilhelmus

Voor Worm blijft het kijken naar haar teamgenoten op het WK in Canada lastig. De tweede wedstrijd tegen China keek zij dan ook niet in Rotterdam, maar in het ouderlijk huis in Doetinchem. Tijdens het Wilhelmus wordt de televisie op een andere zender gezet. "Als je dan de elf namen op een rijtje ziet staan en je ziet iemand anders op jouw plek, is dat het moeilijkst."
De Oranje Leeuwinnen verloren het duel tegen China met 0-1.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.