Betaald voetbal

Hattrickheld Samuel Armenteros: "Drie doelpunten, blijft speciaal"

Samuel Armenteros werd vanavond de grote man bij Heracles Almelo. De spits was de laatste weken zijn basisplek kwijt, mocht vandaag al voor rust invallen en bekroonde die invalbeurt met een hattrick.
"Voor een spits is het altijd leuk om doelpunten te maken. Drie blijft speciaal natuurlijk. Met een invalbeurt vandaag. Uiteindelijk gaat het niet alleen daarom. We hebben vandaag gewonnen. Ik ben natuurlijk zelf ook blij dat ik m'n doelpunten mee heb gepikt."

Eerlijk zijn

Armenteros stond er een paar duels naast. Trainer John Lammers was niet helemaal tevreden en hij was ook niet helemaal fit, geeft hij zelf aan. "Ik heb de afgelopen paar weken niet gespeeld. Ik had last van m'n knie en dan moet je ook eerlijk genoeg zijn tegenover jezelf en je teamgenoten."
"Als je niet 100% bent, kun je blijven vechten, maar op dat moment hadden we iedereen nodig. Ik kon geen 100% brengen. Dan is het wel mooi om te zien dat Antonio (Satriano, red.) dat heel mooi heeft ingevuld. Vandaag ben ik weer blij dat ik wat heb kunnen toevoegen aan het team en met de overwinning natuurlijk."

Ik kon veel beter

Armenteros snapt wel dat Lammers hem ernaast zette: "We zaten allemaal in een moeilijke fase. Ik voelde me persoonlijk nooit slecht, dat zijn zijn uitspraken. Maar ik accepteer dat ook. Ik weet dat ik veel beter kon. Dat brachten we niet op dat moment. Ikzelf ook niet. Op een gegeven moment moet je door en ben ik wel blij dat ik het wel heb kunnen laten zien. In ieder geval wel qua doelpunten vandaag en met een overwinning."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.