nieuws

Reshmie Oogink geniet als vlaggendraagster van opening Europese Spelen

Taekwondoka Reshmie Oogink genoot gisteren van de opening van de eerste Europese Spelen in Baku. De Almelose mocht de vlag naar binnen dragen en dat was bijzonder.
"Dat was best wel indrukwekkend. Je stond echt met de vlag en de equipe achter je tegen 60.000 gezichtjes aan te kijken. Dus dat was best wel van; wow, dat is mooi", zegt ze tegen Radio Oost. Ze vervolgt: "Dat stadion was zo indrukwekkend. Het zat helemaal vol en je merkte echt dat iedereen enthousiast was toen iedereen binnen kwam lopen en moet zeggen. Ik vond het best wel indrukwekkend, toch de eerste keer en ook de eerste keer dat ik voor zoveel mensen binnenliep."
Het toernooi begint voor Oogink op 19 juni. Ze verwacht een zware strijd, maar hoopt wel op een medaille: "Ik denk dat heel Europa in mijn poule gevaarlijk is. Er staat hier gewoon een hoog niveau, de meesten zijn potentiële kandidaten om ook te kwalificeren voor Rio, dus we gaan er gewoon met z'n allen voor strijden. Ik wil graag met een medaille terugkomen, dat zeker."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.