nieuws

Ook aanvaller Mo Hamdaoui naar Go Ahead Eagles

Mo Hamdaoui
Mo Hamdaoui
Go Ahead Eagles heeft naast Dario Tanda ook Mo Hamdaoui vandaag gecontracteerd. De linksbuiten komt over van Vitesse en tekent voor twee jaar in Deventer met een optie voor nog een jaar.
De 22-jarige buitenspeler speelde voorheen bij de jeugd van HFC Haarlem, Ajax en Vitesse. In Arnhem drong hij echter niet door tot de eerste selectie. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Dordrecht. Hamdaoui was al vanaf 2013 in beeld bij Go Ahead Eagles. "Ik hoorde dat trainer Dennis Demmers me al zes keer had bekeken en me er heel graag bij wilde hebben", zegt hij op de clubwebsite.

Fantastische sfeer

"Ook Adrie Steenbergen had me zien spelen. Mooi om te horen allemaal. Go Ahead is nu de beste optie voor mij, een club waar ik me zeker kan ontwikkelen en waar ik veel wedstrijden hoop te spelen. Het doel is zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie, daar hoort de club thuis. Ik vind Go Ahead Eagles echt een heel mooie club. Met Dordrecht speelden we in de Adelaarshorst en ik werd gegrepen door de fantastische sfeer. Wat een supporters zijn dat! Daar ga ik graag voor spelen, voor mij is dit een heel mooie overgang", besluit hij.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.