Nieuws

Youtube-presentator Dennis Schouten in gezicht gestoken tijdens het uitgaan in Enschede

Dennis Schouten plaatste deze foto na het steekincident op Instagram
Dennis Schouten plaatste deze foto na het steekincident op Instagram © Dennis Schouten Instagram
YouTube-presentator Dennis Schouten is vannacht gewond geraakt bij een steekpartij in een bar in Enschede. Hij werd in zijn gezicht gestoken. Schouten zat naar eigen zeggen "ineens onder het bloed" toen hij aan de bar samen met een vriend op een drankje wachtte.
De Youtuber uit Glanerbrug heeft op Instagram foto's van zijn verwondingen geplaatst en zoekt getuigen van het incident. Schouten heeft zaterdagochtend direct aangifte gedaan van zware mishandeling, tijdens een bezoek dat hij kreeg van de politie. De aanleiding voor het incident is niet duidelijk. Dennis Schouten zegt daar zelf over: "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland."
De politie doet onderzoek naar de gebeurtenis, zegt een woordvoerder. "We zijn bekend met het incident. Het is nu aan ons om uit te zoeken wat er precies is gebeurd, aan de hand van de aangifte. Er zijn vannacht geen aanhoudingen verricht." De politie roept mensen die iets hebben gezien op zich te melden als getuige.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.