Krijgt Almelo het beste terras van Nederland?

Het terras van Ibiza aan het Amaliaplein in Almelo is in ieder geval verzekerd van een plaats in de top 5 van de Terrassen Top 100 van Misset Horeca. Dat hebben de jonge eigenaren dinsdagochtend te horen gekregen.

Ze zijn nog maar sinds februari dit jaar open en nu al oogsten ze succes met hun terras. De jonge ondernemers Bastiaan Loohuis en Dion Botenberg waren blij verrast toen de jury op de stoep stond om ze vertellen dat ze in ieder geval een top vijf notering te pakken hebben.

Aan de eigenaren was het vervolgens de taak de jury ervan te overtuigen waarom het terras van Ibiza de beste van Nederland moet worden. Dion Botenberg:"Het is misschien wel de locatie, het team, het enthousiasme en we zijn nog maar net begonnen. We willen gewoon knallen".

Het is volgens de organisatie van de verkiezing nog nooit eerder voorgekomen dat zo'n jong bedrijf een dergelijke hoge notering heeft gekregen. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Daarvoor kan gestemd worden op stemopjouwterras.nl. Op 6 juli wordt de definitieve lijst bekend gemaakt en pas dan weten we of Ibiza Almelo het beste terras van Nederland is geworden.

Meer over dit onderwerp:
Almelo terras top 100 Misset Horeca Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren