Nieuws

112 nieuws: Vondst lichaam na brand in Enschede | Politiehelikopter boven Deventer vanwege vermissing

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws van vandaag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

22.15 uur | Helikopter boven Deventer vanwege vermissing

Boven Deventer heeft een flink deel van de avond een politiehelikopter gevlogen. Dat had te maken met een 'urgente vermissing', meldt een woordvoerder. Hulp van Burgernet is (nog) niet ingeroepen. De helikopter vloog in eerste instantie boven de wijk Keizerslanden, daarna onder meer boven de binnenstad. De politie heeft geen details gegeven met betrekking tot de vermissing. Op het moment dat hulp van inwoners van Deventer nodig is, kan het alsnog gebeuren dat Burgernet wordt ingeschakeld.

20.15 uur | Verkeer loopt vast in Deventer na ongeluk

Na een aanrijding onderaan de Wilhelminabrug in Deventer tussen een automobilist en een scooterrijder ontstond een klein verkeersinfarct in de omgeving van de brug. Vanaf de brug kon verkeer alleen ‘keren’ richting Bokkingshang, rechtdoor richting Boreelplein was niet mogelijk. Verkeer vanuit de Emmastraat kon alleen richting Boreelplein en niet de brug op. Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op.
Scooter en automobilist betrokken bij ongeluk in Deventer
Scooter en automobilist betrokken bij ongeluk in Deventer © NewsUnited/Rens Hulman
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Mogelijk is één van de twee betrokken bestuurders door rood gereden. Het zou ook kunnen dat gladheid een rol heeft gespeeld. Dat wordt door de politie onderzocht.

12.05 uur | Lichaam gevonden na brand in Enschede

Na een woningbrand aan Het Achtervoort in Enschede is een lichaam gevonden. Dat meldt de politie op Twitter.
Het is nog niet bekend wat de doodsoorzaak van het slachtoffer is. Daar doet de politie nog onderzoek naar. Ook wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.
Lichaam gevonden na brand in Enschede
Lichaam gevonden na brand in Enschede © News United / Dennis Bakker

09.50 uur | Postbus in brand op N35

Op de N35 tussen Haarle en Mariënheem is een kleine vrachtauto van PostNL in brand gevlogen. De rolcontainers met brievenpost konden uit de auto worden gehaald. Er is geen post verloren gegaan.
Bus van PostNL uitgebrand
Bus van PostNL uitgebrand © News United / Jan Willem Klein Horstman
Bij de brand kwam veel rook vrij. De cabine van de auto is uitgebrand.
Bus van PostNL uitgebrand

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.