Nieuws

112 Nieuws: Auto's botsen in Reutum | Bestelbus glijdt van de weg

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

12.00 uur | Auto's botsen in Reutum

Bij een aanrijding op de Agelerweg in Reutum zijn vanmorgen twee auto's beschadigd geraakt. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.
Beide auto's raakten beschadigd
Beide auto's raakten beschadigd © News United

00.30 uur | Schutting in Enschede gaat in vlammen op

Achter een woonhuis aan de Frans Halsstraat in Enschede is vannacht een schutting in brand gevlogen. De brand werd rond middernacht ontdekt. De brandweer heeft het vuur geblust, de schutting is volledig verloren gegaan. Een naast de schutting staande afvalbak ging ook in vlammen op. De oorzaak van de brand is niet bekend.
De brandweer had het vuur snel onder controle
De brandweer had het vuur snel onder controle © News United/ Dennis Bakker

22.30 uur | Bestelbus raakt van de weg

De bestuurder van een bestelbus is gisteravond gewond geraakt op de Pleegsterdijk in Broekland. De wagen raakte van de weg en ramde een boom. De bestuurder kon zelf uit de bus komen en bij een woonhuis om hulp vragen. De bestuurder is voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Waardoor de wagen van de weg raakte is niet bekend. Mogelijk is de wagen gaan schuiven door de gladheid.
De bestelbus moest worden afgesleept
De bestelbus moest worden afgesleept © News United/ Rens Hulman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.