Acties

Doe mee met 'Zoek het ei' op tweede paasdag

Zoek het ei, op jacht naar het gouden ei
Zoek het ei, op jacht naar het gouden ei © RTV Oost
Tweede paasdag staat bij RTV Oost traditioneel in het teken van de actie 'Zoek het ei'. We gaan weer lekker met z'n allen naar buiten op zoek naar veertien zilveren en één gouden ei! Zoek je weer mee? De hoofdprijs is een gezinsvakantie naar Ameland! Maar ook de overige prijzen zijn de moeite van het zoeken waard. Dus zet je wekker, neem een stevig ontbijt en zorg dat je in de startblokken staat. Vanaf 9 uur zorgt Paula Keizer voor de warming up op Radio en TV Oost en om 10.00 uur trappen we de zoektocht af op Facebook, radio, televisie en online.
De RTV Oost-paashazen staan weer te popelen om op pad te gaan! In totaal worden er vijftien eieren in de provincie Overijssel verstopt. Veertien zilveren en één gouden ei! Wie de eieren vindt, wint mooie prijzen. In de eieren zit een code en een geheim telefoonnummer. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer en geef de code door.

Zo vind je een ei

Onze gouden tip: download de gratis RTV Oost-app! Via de app kun je tijdens het zoeken luisteren naar Radio Oost. De tips die je nodig hebt om de eieren te vinden hoor je op Radio Oost, lees je in de app en op rtvoost.nl/zoekhetei. De RTV Oost-app is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Playstore (Android). Download 'm nu alvast, zodat je er tweede paasdag helemaal klaar voor bent.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.