Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: Quick'20 verpulvert DOS Kampen, bijltjesdag in 4e klasse E

Wilsum won verrassend op bezoek bij CSV'28
Wilsum won verrassend op bezoek bij CSV'28 © Orange Pictures
Vorige week vielen veel wedstrijden in het zaterdagamateurvoetbal in het water door de sneeuw, maar dit weekend stond er weer een volledige speelronde op het programma. Hieronder de meest opvallende uitslagen.
In de eerste klasse E kende koploper Quick'20 geen genade met DOS Kampen. De Oldenzalers speelden de bezoekers uit Kampen helemaal zoek door met 7-0 te zegevieren. Ook SVZW maakte geen fout, in eigen huis werd SVI verslagen. Hulzense Boys won op bezoek bij Achilles'12.
DOS'37 deed wat het moest doen in de tweede klasse J. De koploper uit Vriezenveen won op eigen veld met 1-0 van De Zweef. De topper tussen Gramsbergen en Nieuwleusen eindigde onbeslist en Sparta Enschede pakte de volle buit tegen FC Meppel (2-1).
In de derde klasse C pakte Olympia'28 knap een punt tegen Heerde. De ploeg uit Hasselt hield de nummer twee van de ranglijst met een attractieve 4-4 in bedwang. Koploper Dieze West won met 2-0 van Hardenberg'85.
In de vierde klasse E was het zaterdag bijltjesdag. Koploper CSV'28 verloor in eigen huis met 0-1 van Wilsum en achtervolger 's Heerenbroek wist daar niet van te profiteren. Die ploeg ging zelfs ook onderuit. Hekkensluiter VSW won verrassend met 2-1.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het zaterdagamateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.