Betaald voetbal

Hake neemt drie punten mee bij terugkeer in De Galgenwaard: "In de slotseconden, dat is lekker"

René Hake
René Hake © Orange Pictures
René Hake liep zaterdag met opgeheven hoofd stadion De Galgenwaard uit. Met Go Ahead Eagles wist de oefenmeester in de slotseconden een overwinning te boeken op bezoek bij zijn oude werkgever FC Utrecht (1-2). En dat stemt tot tevredenheid.
"Het is mooi om hier terug te komen en mensen weer te zien, maar ook wel apart om de andere kant van catacombe te moeten opzoeken als trainer van de tegenstander. We probeerde een maximaal resultaat te halen en dat is gelukt."

Vertrouwen

Volgens Hake ook een verdiende zege. "Niet met mooi voetbal, maar wel voetbal dat nodig was voor deze omstandigheden. We waren wat slimmer in de tweede helft, nadat we in de eerste helft wat slordig waren. Toen kregen we ook het deksel op de neus. Maar het was een heel goed signaal dat we in de eerste helft nog gelijkmaken en die 1-1 gaf ons ook vertrouwen na rust."

Dying seconds

"In de tweede helft zijn we blijven geloven in een goed resultaat en daar kregen we ook momenten voor", vervolgt de trainer. "Geen grote kansen, maar wel gevaarlijk. Dat hij dan nog in de 'dying seconds' valt, dat is wel lekker."
Hake na knappe zege GA Eagles: "Uiteindelijk ook verdiend"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.