Overige sporten

Zaaloverzicht: Jolly Jumpers kan niet stunten in Den Helder, Topvolleybal Zwolle verliest topper

De volleybalsters van Zwolle gingen onderuit
De volleybalsters van Zwolle gingen onderuit © Orange Pictures
Er stonden vanavond weer veel wedstrijden op het programma in de zaal. Hieronder een overzicht van de resultaten van de Overijsselse clubs op het hoogste niveau.
Jolly Jumpers wist niet te stunten in de nacompetitie van de Basketball League. De basketbalsters uit Tubbergen gingen op bezoek bij koploper Den Helder met 54-41 onderuit. Jolly Jumpers staat vierde in de stand van de nacompetitie en speelt komende dinsdag het volgende duel. Dan is Grasshoppers de tegenstander.

Volleybaldames Zwolle onderuit

In de nacompetitie van het volleybal heeft Topvolleybal Zwolle zaterdagavond de topper verloren. Op bezoek bij koploper vv Utrecht moesten de volleybalsters uit de provinciehoofdstad het onderspit delven. In 29-27, 19-25, 25-21 en 25-15 ging de overwinning met 3-1 naar de thuisploeg.
Apollo 8, tevens uitkomend in de nacompetitie, wist wél te zegevieren. De volleybaldames uit Borne versloegen in eigen hal landskampioen Sliedrecht Sport. Het werd na een spannend duel 3-1 (29-27, 25-21, 23-25, 25-20) en daardoor klimt Apollo naar plek drie.

Het Ravijn

Dan naar het bad. In Nijverdal boekte Het Ravijn zaterdagavond een klinkende overwinning. PSV ging met een nederlaag huiswaarts. Het werd 13-8. Het Ravijn staat achtste in de eredivisie.

Kwiek en DSVD

In de handbal-eredivisie zijn de kaarten al geschud. De handbalsters van Kwiek hebben zich al gekwalificeerd voor de kampioensgroep en DSVD is veroordeeld voor het spelen van wedstrijden in de degradatiegroep.
Zaterdagavond kwamen beide formatie nog in actie in de eredivisie. Het Deurningse DSVD klopte hekkensluiter BFC met 33-22 en Kwiek ging onderuit op bezoek bij Quintus (28-25).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.