Nieuws

112 nieuws: Gezin uit Rijssen betrokken bij ongeluk Epe | Woningoverval Hengelo

Rijsens gezin betrokken bij aanrijding Epe
Rijsens gezin betrokken bij aanrijding Epe © News United
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

15.00 uur | Gezin uit Rijssen betrokken bij aanrijding Epe

Twee leden van een gezin uit Rijssen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Epe. Het gezin van vier, vader moeder en twee kinderen, was op de terugweg van een familiebezoek. Op de Zuukerenkweg kregen zij geen voorrang, waarna hun auto in de flank werd aangerden.
De wagen schoot door de klap van de weg en kwam in een greppel tot stilstand. De vader en dochter kwamen met de schrik vrij, moeder en zoon zijn met onbekende verwoningen naar het ziekenhuis in Deventer gebracht.
De auto van het Rijssens gezin kwam in een greppel tot stilstand
De auto van het Rijssens gezin kwam in een greppel tot stilstand © News United

12.00 uur | Politie zoekt getuigen woningoverval Hengelo

Twee personen hebben vannacht een overval gepleegd op een woning aan de Saturnusstraat in Hengelo. De bewoner werd door de twee daders bedreigd, maar raakte niet gewond. Volgens de politie hebben de daders 'iets' meegenomen.
De politie is op zoek naar getuigen die afgelopen nacht rond 0.30 uur iets hebben gezien of gehoord in de Saturnusstraat. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden en doet een oproep aan mensen met een deurbelcamera om de beelden terug te kijken.
De Saturnusstraat in Hengelo
De Saturnusstraat in Hengelo © News United/ Jordi Heinen

08.45 uur | Auto raakt van de weg en stort bijna van viaduct

Op de A35 bij Hengelo is vanmorgen een ravage ontstaan door een eenzijdig ongeluk. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een auto de macht over het stuur kwijt en kwam in de berm terecht.
De wagen reed zo'n honderd meter door het gras, ramde onderweg een verkeersbord en kwam tegen de afrastering van een viaduct tot stilstand. Als geluk bij een ongeluk viel de wagen niet van het viaduct naar beneden maar bleef aan de paal hangen. De bestuurder is met onbekende verwoningen naar een ziekenhuis gebracht.
De auto bleef boven een viaduct hangen
De auto bleef boven een viaduct hangen © News United/ Dennis Bakker

01.30 uur | Waterleidingbreuk Zwolle

Aan de Boerendanserdijk in Zwolle is afgelopen nacht een waterleiding gesprongen. Een deel van het naastgelegen rijbaan en fietspad kwamen daardoor onder water te staan. Vitens heeft het lek in de loop van de nacht weten te dichten.
De rijbaan liep onder water
De rijbaan liep onder water © News United

00.30 uur | Consternatie in woning Hengelo

De politie is afgelopen nacht met meerdere wagens uitgerukt naar een woning aan de Saturnusstraat in Hengelo. Volgens de melding zou er een overval hebben plaatsgevonden. Wat er zich precies in het huis heeft afgespeeld en of er daadwerkelijk een overval is geweest is niet duidelijk.
De Saturnusstraat in Hengelo
De Saturnusstraat in Hengelo © News United/ Jordi Heinen

20.00 uur | Auto slaat om bij aanrijding Enschede

Bij een aanrijding op de N18 bij Enschede is een auto op de zijkant terechtgekomen. De wagen werd in de flank geramd en sloeg om.
Twee personen zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.
Eén van de auto's kwam op de zijkant terecht
Eén van de auto's kwam op de zijkant terecht © News United/ Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.