Amateurvoetbal

Uitslagen zondagvoetbal: Steenwijkerwold wint topper, Delden beslist titelstrijd

Het kampioenschap kan Delden bijna niet meer ontgaan
Het kampioenschap kan Delden bijna niet meer ontgaan © Orange Pictures
In het amateurvoetbal kwamen op deze zonnige zondag weer de nodige Overijsselse clubs in actie. Bekijk hieronder de meest opvallende uitslagen.
In de tweede klasse I maakte koploper Bon Boys zondagmiddag geen fout. In Haaksbergen werd SDC'12 met 3-0 aan de kant gezet. Achtervolger BWO liet punten liggen. In eigen huis speelde de Hengelose ploeg met 3-3 gelijk tegen Lemelerveld. ATC'65 profiteerde van dat puntenverlies en klimt door de 4-3 zege op De Tukkers naar de tweede plek.
In de derde klasse A Noord wist koploper Steenwijkerwold het gat met nummer twee Ruinen te vergroten tot tien punten. In een onderling wist de lijstaanvoerder met 3-2 te zegevieren. FC Oldemarkt won knap op bezoek bij Read Zwart.
Samenvatting Steenwijkerwold - Ruinen
Markelo heeft de koppositie overgenomen in de derde klasse D. Zelf won het van Albatross met 4-1. Koploper Groen Wit'66 speelde in de topper tegen Wijhe'92 met 2-2 gelijk. Turkse Kracht blijft hekkensluiter, dat met 3-0 onderuit ging bij Diepenveen.
In de vierde klasse B is het niet meer de vraag óf Delden kampioen wordt, maar wanneer. De koploper maakte zondag aan alle onzekerheid een einde door achtervolger UDI met 2-0 te verslaan. Daardoor heeft Delden nu twaalf punten voorsprong met nog zes wedstrijden te gaan.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het zondagamateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.