Nieuws

112 nieuws: Trein tussen Deventer en Wierden staat stil na ongeval op spoor

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.40 | Aanrijding op spoor bij Rijssen, geen treinen tussen Deventer en Wierden

Rond vier uur vanmiddag heeft er bij het station in Rijssen een aanrijding plaatsgevonden tussen een persoon en een goederentrein. Het treinverkeer tussen Deventer en Wierden ligt hierdoor stil. De NS verwacht dat de treinen vanaf 19.15 uur weer gaan rijden.
De brandweer heeft schermen geplaatst bij de plek van het ongeval. Door de aanrijding is een andere trein gestrand en blijft de overweg op de Klokkendijk in Notter dicht, het verkeer wordt omgeleid. De NS heeft de dienstregeling aangepast.
Aanrijding tussen persoon en goederentrein bij station in Rijssen
Aanrijding tussen persoon en goederentrein bij station in Rijssen © Jan Willem Kleinhorstman

15.15 uur | Bedrijfsongeval Rijssen

Een man is vanmiddag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op het industrieterrein in Rijssen. Het slachtoffer viel ergens vanaf, het is niet bekend van hoe hoog dit was.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welke verwondingen hij opliep of hoe het met hem gaat.
Het ongeval gebeurde bij Magistor straal- & verspaningstechniek
Het ongeval gebeurde bij Magistor straal- & verspaningstechniek © News United / Jan Willem Klein Horstman

07.30 uur | Autobrand Genemuiden vermoedelijk aangestoken

De politie is in Genemuiden een onderzoek gestart naar een autobrand. Aan de Schoolstraat stond gisteravond een auto rondom in lichterlaaie. Brandstichting is aannemelijk volgens de politie omdat het voertuig de gehele dag niet was gebruikt. Het autowrak is na de bluswerkzaamheden met hekken en linten afgezet voor nader onderzoek.
Autobrand in Genemuiden
Autobrand in Genemuiden © Henri Wallinga

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.