Betaald voetbal

Hoogma ondanks Heracles-zege uiterst kritisch: "Het was heel slecht"

Justin Hoogma
Justin Hoogma © Orange Pictures
Justin Hoogma wond er na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (3-2) geen doekjes. Volgens de verdediger was het misschien wel de slechtste thuiswedstijd van Heracles Almelo dit seizoen.
"De middag begon leuk, maar daarna werd het heel zwaar", zei Hoogma na afloop. "De overwinning ben je blij mee, maar de manier waarop is heel matig. Daar kan ik echt van balen. Ik ben vaker kritisch omdat we vaak beter kunnen spelen. Maar van wat ik me kan herinneren was misschien alleen thuis tegen PEC Zwolle nog slechter, maar vandaag was het heel slecht en slordig."

Kansen missen

Heracles ging onzorgvuldig om de vele kansen, vond ook aanvoerder Hoogma. "We deden eigenlijk maar wat met z'n allen. Zowel voorin waarin we veel kansen hebben gehad als verdedigend waren we niet goed. Ik denk vandaag gewoon heel weinig goede dingen, op één ding na en dat is wat telt: de drie punten."

Veel beter

Ook al was het bij tijd en wijle slecht wat Heracles liet zien, toch had de formatie uit Almelo ook vandaag zeven tot acht doelpunten kunnen maken. "Dat had vandaag gekund en misschien sta je na afloop dan met een ander gevoel. Maar ik denk dat we met z'n allen veel beter kunnen dan we laten zien. Maar uiteindelijk zijn het de drie punten waar je het voor doet, helemaal in deze fase. Daar moet je misschien nu meer aan denken", aldus Hoogma.
Gemengde gevoelens bij Justin Hoogma na zege: "Heel slordig"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.