Betaald voetbal

De Oosttribune: "Peter Bosz wil graag naar FC Twente"

Wordt Peter Bosz de opvolger van Ron Jans bij FC Twente?
Wordt Peter Bosz de opvolger van Ron Jans bij FC Twente? © Orange Pictures
Zonder de gehavende Jan van Staa, maar mét scheidsrechter Bas Nijhuis, namen Bert van Losser en Tijmen van Wissing de aanstaande hervatting van het betaalde voetbal na de interlandbreak door.

FC Twente

In Enschede lijkt de kans steeds groter dat Peter Bosz volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. De gerespecteerde oefenmeester heeft FC Twente naar verluidt al laten weten dat de club zich geen zorgen hoeft te maken over zijn salariseisen.
"Peter Bosz wil graag naar FC Twente"

Go Ahead Eagles

Eén van de fraaiste affiches dit weekend wordt gespeeld in Deventer. Go Ahead Eagles krijgt zondag bezoek van Ajax. Vorig seizoen voltrok zich een heuse stunt aan de Vetkampstraat. Go Ahead Eagles versloeg Ajax met 2-1. De Amsterdammers zijn dan ook gewaarschuwd. En dan kan Go Ahead Eagles ook nog eens eindelijk weer beschikken over captain Bas Kuipers, die terugkeert na lang blessureleed.
"GA Eagles de favoriet tegen Ajax? Zo ver wil ik nog niet gaan"

PEC Zwolle

Koploper PEC Zwolle ontvangt vanavond hekkensluiter Jong FC Utrecht. Een wedstrijd die normaliter geen enkel probleem mag zijn voor het imponerende elftal van trainer Dick Schreuder. Bij winst in de provinciehoofdstad moet het wel heel vreemd lopen wil PEC niet promoveren naar de Eredivisie.
"PEC Zwolle kan tegen Jong Utrecht met de ogen dicht spelen"

Heracles Almelo

Datzelfde geldt voor Heracles Almelo. Maar wie grijpt de titel in de Keuken Kampioen Divisie? PEC heeft vooralsnog de betere papieren, met drie punten meer dan Heracles. Op Erve Asito speelt de ploeg van trainer John Lammers vanavond de topper tegen nummer drie Almere City.
"Een geblesseerde Hansson, dat is een flinke aderlating"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.