Nieuws

112 Nieuws: Industriebrand in Albergen | Meerdere gewonden bij aanrijding in Den Ham

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.15 uur | Brandweer blust industriebrand in Albergen

In een pand aan de Weemselerweg in Albergen is aan het eind van de middag brand uitgebroken. De brandweer was met groot materieel uitgerukt om de brand te blussen. Voor zo ver bekend, raakte niemand gewond bij de brand.
Aan de Weemselerweg komt rook door een gat in het dak van een gebouw. Maar wat er precies in brand staat en hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. Toch was de brandweer met meerdere wagen aan de Weemselerweg om de brand te blussen. Inmiddels is het sein brand meester gegeven, meldt de brandweer. Eén wagen blijft ter plaatse voor het nablussen.
Er komt rook uit het dak van een pand in Albergen.
Er komt rook uit het dak van een pand in Albergen. © Dennis Bakker / News United

17.00 uur | Meerdere gewonden bij aanrijding in Den Ham

Op de Vroomshoopseweg in Den Ham zijn bij een aanrijding drie auto's zwaar beschadigd geraakt. Drie personen zijn naar het ziekenhuis gebracht, waaronder een jong meisje.
De aanrijding zorgt voor een flinke vertraging op de weg tussen Vroomshoop en Den Ham. Een plaatselijke verkeersregelaar helpt de politie om het verkeer langs het ongeval te leiden. De auto's moeten worden afgesleept.
Politie en ambulance zijn uitgerukt voor een aanrijding op de Vroomshoopseweg in Den Ham
Politie en ambulance zijn uitgerukt voor een aanrijding op de Vroomshoopseweg in Den Ham © Freddy Gerrits / News United

10.00 uur | Bestelbus knalt op boom bij Ambt Delden

Ernstig ongeval op N346 bij Ambt Delden
Een bestuurder van een bestelbus is vannacht gewond geraakt bij een zwaar ongeval op de N346 bij Ambt Delden. Ter hoogte van de Hoffmeijerweg raakte de bus van de weg en reed frontaal op een boom. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
De brandweer werd opgeroepen ter assistentie. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd even later geannuleerd. Voor zover bekend raakte er één persoon gewond. De bestelbus raakte zwaar beschadigd.
De N346 was geruime tijd deel afgesloten wegens onderzoek en bergingswerkzaamheden. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval kon gebeuren.
Bestelbus zwaar beschadigd bij ongeval op N346
Bestelbus zwaar beschadigd bij ongeval op N346 © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.