Nieuws

112 Nieuws: Motorrijder gewond bij aanrijding in Markelo | Boom valt op woning in Hengelo

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

15.20 uur | Motorrijder gewond bij aanrijding in Markelo

Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Rijssenseweg (N752) in Markelo. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht. De Rijssenseweg was korte tijd afgesloten.
Het ongeluk gebeurde bij een tankstation ter hoogte van de zijweg Potkamp. De automobilist draaide vanaf het tankstation de Rijssenseweg op. De motorrijder kon de auto niet ontwijken en ging onderuit. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk.
Een motorrijder raakte gewond bij een aanrijding op de Rijssenseweg in Markelo
Een motorrijder raakte gewond bij een aanrijding op de Rijssenseweg in Markelo © Kevin Sand

12.30 uur | Corsowagen vat vlam in Sint Jansklooster

Aan de Leeuwte in Sint Jansklooster brak vanmorgen even voor tien uur brand uit in een loods. Bij aankomst van het brandweerkorps van Vollenhove bleek er een brand te woeden in een vrijstaande loods achter een woonboerderij.
In de loods stond een corsowagen waarvan het onderstel vlam had gevat. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Bij de brand raakte niemand gewond. Na een controle konden de brandweerlieden omstreeks kwart over elf terugkeren naar de kazerne.
Corsowagen vat vlam in Sint Jansklooster
Corsowagen vat vlam in Sint Jansklooster © Compact Media

10.30 uur | Boom valt op woning in Hengelo

Boom valt op huis in Hengelo
Aan de Oosterbosweg in Hengelo is zaterdagavond een grote boom omgewaaid en op een woning gevallen. De brandweer heeft een hoogwerker ingezet om de bovenste takken van de boom te zagen en de boom te verwijderen. De bewoners waren op het moment dat de boom omviel niet in huis. De schade aan het dak van de woning is groot.
Buurtbewoners hoorden gisteravond een vreemd geluid en zijn gaan kijken. Toen zij zagen dat er een boom op een vrijstaande woning was gevallen, belden zij de brandweer. Niemand raakte gewond.
Boom valt op woning in Hengelo
Boom valt op woning in Hengelo © Rick Olde Nordkamp / News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.