Nieuws

112 Nieuws | Ongeval leidt tot forse file tussen Hengelo en Delden

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws van woensdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.00 | Forse verkeershinder tussen Delden en Hengelo

Op de Deldenerstraat tussen Hengelo en Delden is aan het begin van de avondspits een forse file ontstaan na een ongeval waarbij drie auto’s zijn betrokken. De vertraging is vooral bij de op- en afrit van de snelweg A35, maar het verkeer in beide richtingen tussen Hengelo en Delden heeft er last van.
Gewonde bij ongeval op Deldenerstraat
Gewonde bij ongeval op Deldenerstraat © Herman van Oosten
Bij de aanrijding zijn twee personen gewond geraakt, die per amblance naar het ziekenhuis zijn gebracht.
Chaos op de Deldenerstraat bij de oprit naar de A35
Chaos op de Deldenerstraat bij de oprit naar de A35 © Herman van Oosten
.

14.25 uur | Politie vindt vermiste jongen in Olst

De politie heeft in Olst een 16-jarige jongen teruggevonden die sinds vanmorgen negen uur werd vermist. Hij was het laatst gezien op de Rijkstraatweg waar hij reed op een lichtblauwe scooter.
De politie heeft een burgernet actie ingesteld waarin inwoners worden gevraagd uit te kijken naar de jongen. De jongen is vanmiddag in goede gezondheid aangetroffen.
Meldkamer Oost- Nederland kijkt mee bij vermissingen
Meldkamer Oost- Nederland kijkt mee bij vermissingen © RTV Oost

14.00 uur | Brand in houtwal aan de Eikelhof in Olst

Aan de Eikelhof in Olst is vanmiddag brand ontstaan in een houtwal. Een attente bewoner alarmeerde de brandweer nadat hij rook uit de houtwal van de overburen zag komen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur zich verspreidde door de resterende takken en bladeren uit elkaar te trekken. Dat gebeurde met een hijskraan. De oorzaak van de brand is een geleegde asla. De bewoners van het woonperceel waar de brand uitbrak waren niet thuis.
Brandweer blust brand in houtwal op woonperceel in Olst
Brandweer blust brand in houtwal op woonperceel in Olst © Robert Jan Leerink

13.50 uur | Gewonde bij botsing tussen auto's op kruising in Enschede

Bij een aanrijding op de kruising van de Varviksingel met de Perikweg in Enschede is vanmiddag een gewond gevallen. De persoon zat in een auto die botste op een andere auto. De toedracht van het ongeval is niet bekend. De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is tijdelijk afgesloten vanwege een onderzoek van de politie naar het ongeval.
Gewonde bij ongeval op Varviksingel in Enschede
Gewonde bij ongeval op Varviksingel in Enschede © Dennis Bakker/News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.