Overig

De Enschede Marathon volg je bij RTV Oost

Paul Schabbink en Esther Rikken doen verslag van de Enschede Marathon
Paul Schabbink en Esther Rikken doen verslag van de Enschede Marathon © RTV Oost
Op zondag 16 april doet RTV Oost verslag van de 53e editie van de Enschede Marathon, de oudste marathon van Nederland. Overdag volgen we live de topatleten en ’s avonds zie je in een uitgebreide samenvatting ook de vele recreanten. Kijk vanaf 09.45 uur mee naar een live-uitzending vanuit Enschede. Ook op Radio Oost doen we regelmatig verslag.
De tv-presentatie en het radioverslag is in handen van Esther Rikken. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Paul Schabbink. Co-commentator is atletenmanager Michel Boeting.
Zondag doen er naar verwachting weer ruim 10.000 deelnemers uit binnen- en buitenland mee aan afstanden van 5 tot 42,195 kilometer. Het parcours is vernieuwd en de hele marathon bestaat tot vreugde van veel marathonlopers uit één grote ronde. Daarnaast is ervoor gekozen om weer terug te keren naar de Boulevard 1945 als start- en finishlocatie.
Je ziet de Enschede Marathon op zondag 16 april live van 09.45 tot 13.00 uur bij TV Oost. ’s Avonds om 20.30 uur is er in De Oosttribune een uitgebreide samenvatting met alle hoogtepunten. Deze uitzending wordt elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.