Nieuws

Emotionele oproep van familie vermiste jongen uit Nijverdal: "Kijk om je heen of je hem ziet"

Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie © RTV Oost
De zorgen zijn groot bij de familie van de vermiste jongen uit Nijverdal. De 13-jarige jongen wordt sinds zaterdag vermist. Waar hij kan zijn, weet niemand. Zijn familie wil uiteraard dat hij zo snel mogelijk weer thuis komt.
Raihaana Ainoel is de zus van de moeder van de jongen. Zij doet namens de familie het woord. Ze heeft geen idee onder welke omstandigheden haar neefje is verdwenen. "Hij is nooit eerder weggelopen. We weten niet of hij is meegenomen of zelf weg is gegaan. We maken ons enorm veel zorgen." Ze roept mensen op om uit te kijken naar haar neefje. "Het wordt mooier weer. Veel mensen zijn buiten. Kijk om je heen of je hem ziet en meld het", roept ze het publiek op.

Telefoon

Waar de 13-jarige naar toe kan zijn gegaan, weet ze niet. Zijn telefoon heeft de jongen thuis gelaten. Met zijn moeder gaat het niet goed, vertelt Raihanaa. "Ze is gestopt met eten. Ze loopt rond als een zombie. Ze maakt zich onwijs veel zorgen, wij allemaal."
Op de site van de politie staat de vermissing van de tiener vermeld. "Hij kan zich in heel Nederland bevinden", schrijft de politie. Raihanaa vertelt dat hij oorspronkelijk uit Den Haag komt, maar dat de jongen met zijn moeder naar Nijverdal verhuisde. Ze weet niet of hij in Den Haag is. Ze wil dat haar neefje zo snel mogelijk weer thuis is en roept daarom mensen op uit te kijken naar de jongen.

Omschrijving

Mensen die informatie hebben worden door de politie opgeroepen contact op te nemen met 0800-6070. Op de site van de politie staat ook het uiterlijk van de jongen beschreven: tenger postuur, licht getint, 152 centimeter lang en zwart haar. Mogelijk verplaatst hij zich met het openbaar vervoer. Zaterdag droeg hij een blauwe jas met capuchon, een blauwe spijkerbroek en witte schoenen van het merk Nike.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.