nieuws

Overijsselse genomineerden voor Beste Werkgevers Awards 2015

Beste Werkgever Awards 2015
Beste Werkgever Awards 2015
Acht bedrijven uit Overijssel zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2015. In totaal zijn er honderd nominaties, verdeeld in twee categorieën: meer en minder dan 1000 medewerkers.
In de categorie grotere bedrijven zijn zorginstelling Aveleijn, het Deltion College in Zwolle, ROC van Twente in Almelo, sociale werkvoorzieningen Soweco in Almelo en thuiszorginstelling Stichting Buurtzorg ook in Almelo. Bij de kleinere bedrijven zijn uitzendbureau In Person uit Enschede, uraniumverrijker Urenco in Almelo en woningstichting Domijn uit Enschede genomineerd.
Alle organisaties hebben een medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score. Die bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De winnaars worden op 6 oktober bekendgemaakt.
Overijssel heeft een eer hoog te houden in de strijd om de beste werkgever van Nederland. Vorig jaar schreef de stichting Buurtzorg de titel op haar naam. In 2013 waren Urenco en Scania de beste werkgevers in de twee categorieën en in 2012, toen Buurtzorg ook de beste werkgever bij de grote bedrijven was, werd installatiebedrijf Geas in Enschede bij de kleinere bedrijven tot beste werkgever gekozen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.